Bestelling :
Zodra u een bestelling heeft geplaatst heeft u een wettelijke overeenkomst en gaat u akkoord met deze voorwaarden.

Prijzen :
Alle getoonde prijzen zijn in Euro’s en inclusief 21% BTW, Op de factuur staat de BTW apart vermeld. Vermelde prijzen zijn stuksprijzen met uitzondering daar waar aangegeven.

Bij grotere afnamen gelden gereduceerde prijzen, U kunt hiervoor contact opnemen met ons.

Levering :
Uw bestelling wordt verwerkt en verzonden zodra wij de volledige betaling hiervan hebben ontvangen.

Nalevering :
Producten niet in voorraad worden in overleg nageleverd. Anet's Beauty neemt hierover altijd contact met u op.

Afbeeldingen :
Afbeeldingen kunnen afwijken van het geleverde exemplaar. Er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Klachten :
Dienen uiterlijk 48 uur na ontvangst van de producten aan ons te worden gemeld (telefonisch of per mail). Na deze 48 uur wordt geacht het geleverde te hebben goedgekeurd. Zijn producten (geheel of gedeeltelijk) gebruikt dan worden zij geacht in ieder geval te zijn geaccepteerd. Klachten geven de wederpartij geen recht om niet te betalen.

Ruilen en retouren :
Na ontvangst van uw bestelling heeft u te allen tijden het recht om uw aankoop, zonder opgaaf van reden, binnen 7 dagen ongedaan te maken. U kunt bij info@anets-beauty.nl een retourformulier aanvragen. U krijgt daarop z.s.m. een bevestiging, waarna u de artikelen retour mag sturen naar:

Anet's Beauty & Accessoires
de fok 5
1742PC Schagen
Nederland

De producten moeten in de originele onaangebroken verpakking zitten. Houdt u er rekening mee dat u zelf de kosten voor het retoursturen draagt. Ongefrankeerde retourzendingen worden niet in behandeling genomen. Na ontvangst retourzending zal een creditnota worden gemaakt. Deze wordt op uw volgende factuur verrekend.

Speciale bestelling :
De speciale door uw bestelde artikelen buiten het assortiment op de webshop van Anet's Beauty om kunnen nimmer geruild of geretourneerd worden.

Privacyverklaring :
Uw persoonlijke gegevens en informatie wordt niet verkocht of doorgespeeld aan derden.
Uw gegevens worden zorgvuldig behandeld en in een niet-publiek toegankelijke database veilig opgeslagen.
Anet's Beauty houdt zich aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens.
Als u nog vragen heeft over ons privacybeleid kunt u altijd contact met ons opnemen.
Eigendomsvoorbehoud :
Alle geleverde zaken blijven ons eigendom tot aan alle verplichtingen uit deze of daarmee samenhangende transacties volledig door u is voldaan.

Aansprakelijkheid:
Anet's Beauty kan nimmer aansprakelijk gesteld worden voor de schade ontstaan tijdens verzending van de goederen, als wel de schade veroorzaakt door ondeskundig of verkeerd gebruik van de goederen als dan waar ze voor bedoeld zijn.
De klant kan aan onze webshop geen rechten ontlenen. Prijswijzigingen, zetfouten en productwijzigingen zijn voorbehouden. Anet's Beauty behoudt zich het recht voor om prijswijzigingen door te voeren zonder aankondiging vooraf.

© 2016 - 2022 anets-beauty | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel