Awesome Gellak startpakketten

Pak uit met een startpakket! Met onze Awesome Gellak startpakketten haal je in één keer alles in huis wat je nodig hebt voor jouw perfecte manicure. Laat je nagels stralen en leer de fijne kneepjes van het vak – steeds beter, steeds mooier. Bij Anet’s Beauty koop je professionele kwaliteit voor een eerlijke prijs. Bestel vandaag en begin wanneer je zin hebt!

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Zelf je nagels doen: leuk & mooi!

Je nagels verzorgen, dat betekent even tijd nemen voor jezelf. Zelf je manicure doen heeft dus echt een meerwaarde. En je kúnt ook echt de tijd nemen, het is jouw tijd. Als je naar een schoonheidssalon gaat moet je natuurlijk ook met anderen rekening houden. We krijgen veel enthousiaste reacties op onze Awesome Gellak startpakketten, het is echt fijn om je nagels zelf te doen en het resultaat mag er wezen. Met Awesome Gellak heb je immers professionele kwaliteit in handen.

Natuurlijk is alle begin moeilijk. Maar neem de tijd, dan komt het echt wel goed. Maak je nagels zorgvuldig schoon, haal de ruwe randjes ervan af, en breng de eerste laag aan – nu is het begonnen. De gel moet goed hechten aan de nagel, er moet geen viezigheid tussen kunnen komen, dat is iets om in de gaten te houden. Droog de gel onder UV-licht, breng de kleur aan, droog opnieuw, en breng de toplaag aan. Dat zijn de stappen die je neemt op weg naar supermooie nagels. De startpakketten van Awesome Gellak laten je het hele proces ontdekken.

Startpakket gellak

Voor de mooiste nagels heb je de beste producten nodig. Met een gellakstartpakket heb je alles in één keer in huis. En je hebt in één keer ook de professionele kwaliteit van Awesome Gellak in handen. Het startpakket is dus echt een nieuw begin: professionele gellak, de perfecte manicure. Je kunt nu echt iets bijzonders van je nagels maken.

Awesome Gellak startpakketten online bestellen

Bij Anet’s Beauty bestel je Awesome Gellak online. Je hoeft er dus geen moeite meer voor te doen om aan deze kwaliteit gellak te komen, onze webshop is alles wat je nodig hebt. De startpakketten maken het makkelijk om met gellak aan de slag te gaan. Wij willen dat de kwaliteit van Awesome Gellak voor iedereen bereikbaar is; bij ons bestel je gellak online, voor een eerlijke prijs.