Hoe lang blijft gellak zitten?

Je kiest voor gellak omdat je je nagels lange tijd mooi wilt houden. Dat heeft gellak op gewone nagellak voor: het is steviger, robuuster, het blijft lang mooi. Maar hoe lang precies? Dat hangt een beetje van jezelf af, van wat je met je handen doet – maar zeker ook hangt het af van de kwaliteit gellak. Anet’s Beauty werkt met professionele gellak die lang blijft zitten. Daarbij moet je denken aan een periode van enkele weken tot twee maanden.

Gellak aanbrengen en onderhouden

Gellak bestaat uit verschillende laagjes. De onderste laag, de base, hecht aan je nagel. Daarboven komt de kleur van jouw keuze en vervolgens een beschermende toplaag. Om goed te blijven zitten zijn zowel de base als die toplaag van belang. De toplaag moet stevig zijn om de kleur te bewaren, als de toplaag van lage kwaliteit is zal de gellak gewoon niet lang mooi blijven.

De base zorgt ervoor dat de gellak één geheel blijft met je nagel. Om deze perfect te laten hechten moet je ervoor zorgen dat je nagel droog, glad en vetvrij is. Maak je handen dus altijd goed schoon voor je gellak aanbrengt. Je kunt je nagels gladder maken met een vijltje. Dan zal de gel goed hechten. Droog de gel onder de UV-lamp voor je de kleur en de top aanbrengt.

Hoge kwaliteit gellak is robuust

Natuurlijk helpt het om een beetje voorzichtig te zijn met je nagels, maar of gellak lang blijft zitten, hangt vooral van de kwaliteit af. De gel moet wel degelijk zijn, de verhoudingen moeten kloppen, de ingrediënten moeten zorgvuldig zijn geselecteerd. Dat is helaas niet met alle gellak het geval, we zien geregeld kwaliteiten gellak voorbijkomen die we zelf niet zouden gebruiken. Anet’s Beauty maakt er dan ook een punt van om met de hoogkwalitatieve gellak van Awesome te werken.

Hoogkwalitatieve gellak is robuust. Niets is helemaal slijtvast, maar bij normaal gebruik blijft deze gellak makkelijk meer dan een maand zitten. De gellak die wij gebruiken is professionele gellak, geschikt voor gebruik in schoonheidssalons. Het is, met andere woorden, gellak voor mensen die weten wat goed is. En dat weet jij nu dus ook!

Bestel gellak die blijft zitten!

Bij Anet’s Beauty bestel je je gellak online. De professionele gellak wordt dan gewoon bij jou thuis bezorgd. Je kunt er meteen mee aan de slag. Heb je vragen? Stel ze gerust. We helpen je graag.