UV LED lampen

UV LED lampen

Laat de zon op je nagels schijnen! Of nou ja, de zon – UV-licht in elk geval. Want dat is hoe het werkt: je droogt de gellak onder een UV-lamp. Dat zorgt voor de goede uitharding van de gel, de kleur en de beschermende toplaag. Zo kunnen jouw nagels weer weken mee. Als je de gellak zelf gaat aanbrengen, zul je dus ook een eigen gellak-UV-lamp moeten aanschaffen. Die bestel je eenvoudig online bij Anet’s Beauty.

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren

UV-LED-lampen

De UV-lampen die je bij Anet’s Beauty koopt werken volgens de LED-techniek. Dat maakt ze energiezuinig en betrouwbaar. Het UV-licht heeft een constante intensiteit die is afgestemd op wat nodig is voor het harden van jouw gellak. Met de LED-techniek is deze ervaring nog verder verbeterd.

UV-LED-lampen zijn op dit moment de professionele standaard als het om gellak-UV-lampen gaat. Dat is de kwaliteit waar wij achter staan. Daarvoor rekenen we een eerlijke prijs, zoals je van Anet’s Beauty gewend bent. Wantwat voor onze gellak geldt geldt ook voor onze werkmaterialen. Op die manier komen de mooiste nagels binnen handbereik!

UV-lamp: stap voor stap naar mooie nagels

De UV-lamp maakt je gellak hard. En je nagels mooi. Het beste werk je met een stappenplan, waarbij je eerst de gel zelf laat harden, daarna de zorgvuldig aangebrachte kleur, daarna de toplaag. De gellaag kun je 30 seconden laten drogen, de verflaag en de toplaag hebben wat langer nodig, 60 seconden. Het is dus goed om de tijd in de gaten te houden als je bezig bent.

Voor een goed resultaat is het vooral heel belangrijk dat de gel goed aan de nagel hecht. Je moet je nagels goed schoonmaken, oneffenheden vijl je weg. De verflaag moet vervolgens natuurlijk echt mooi en intens zijn. Als dat na een eerste keer niet lukt, kun je prima nog wat bijverven om te perfectioneren, dan droog je daarna de kleur nog eens. De toplaag sluit de verf daarna af. Dat is de bescherming.

Zelf je nagels doen met je eigen UV-lamp

Zelf gellak aanbrengen is een leuk klusje. Hoe vaker je het doet, hoe beter je erin wordt. Met je eigen UV-lamp werk je als een echte professional! Bestel ze online bij Anet’s Beauty en laat je nagels stralen.